Njut av en unik upplevelse på vår familjeägda ekologiska gård och naturreservat, dedikerad till agroturism. Som en argentinsk-svensk-schweizisk familj slog vi rot i Misiones år 2011. Vår språkliga mångfald sträcker sig till engelska, svenska, tyska och franska, vilket möjliggör smidig kommunikation.

På Granja La Lechuza väntar dig en holistisk semesterupplevelse där vi förenar den majestätiska Misiones regnskogen med äktheten i familjejordbruket. Vår gård utmärker sig genom sin breda variation av djur och grödor. Vi grundar vår design på regenerativt jordbruk och djurhållning samt agroforestry. Sedan år 2023 har vi erkänts som ett naturskyddsområde.

Vi erbjuder ett komplex av mysiga stugor, fullt utrustade med luftkonditionering, wifi och kök. Dessutom har vi en pool för din njutning. Vi tänker på varje familjemedlem och erbjuder en lekpark, underhållningsrum och plats för en utomhus brasa vid solnedgången. Stugorna är strategiskt belägna mellan regnskogsreservatet och gården. Vi inbjuder dig att utforska gården och ge dig ut på stigar genom regnskogen. Två vackra vattenfall på gården är den perfekta tillflyktsorten för att svalka dig under de varmaste timmarna.

Vår lilla lantliga restaurang väntar på dig med en rad regionala läckerheter och internationella rätter. Genom att följa «Farm to Table»-metoden använder vi våra egna agroekologiska produkter eller produkter från andra lokala gårdar för att erbjuda dig en autentisk kulinarisk upplevelse.

Vår placering är strategisk i den centrala södra delen av Misiones, 7 kilometer från Oberá och en avstånd på 107 km från Posadas och 288 km från Puerto Iguazú (flygplatser). Vi är på ett mellanläge mellan Esteros del Iberá och Iguazú fallen, såväl som Saltos del Moconá. Inom en radie av 40-70 kilometer från gården kommer du att upptäcka fascinerande destinationer som Parque Provincial de la Cruz, jesuitiska ruiner och Parque Provincial Salto Encantado.

Granja La Lechuza är en del av den lokala turistgruppen Colonia Chapa, som erbjuder vandringar, upplevelser av hantverkste, rundturer på gårdsodlingar och fält, samt yoga-klasser. Dessutom är vi medlemmar i Chacras Unidas, ett nätverk av landsbygdsturismföretag som kommer att erbjuda dig olika upplevelser längs Ruta 14.

Så se till att boka en vecka för att utforska och fördjupa dig i hjärtat av Misiones. Vi garanterar dig en helhetssemester där du kan ansluta till naturen, upptäcka hemligheterna i Misiones jordbruk och uppleva regnskogens biologiska mångfald. Kontakta oss så kommer vi entusiastiskt att ge dig råd om dessa destinationer och din reseplan!